Siden 1978

​Nye og brugte maskiner

​​Private og erhverv

Fasterholt vandingsmaskine med stor stabilitet

​Haderup Maskinforretning er din specialist i salg af både nyt og brugt inden for maskiner i området omkring Haderup, Holstebro og Herning. Vi har siden 1978 beskæftiget os med maskiner og service af disse til en bred kundeskare på tværs af brancher.

En vandingsmaskine er en nødvendighed, hvis man ønsker at sikre sine afgrøders og landbrugs velbefindende. Derfor er det også vigtigt at ens vandingsmaskine både er af høj kvalitet, og formår at levere en stabil hjælp i dit landbrug. Dette er grundlaget for, at vi hos Haderup Maskinforretning vil give dig et gratis tilbud på netop en Fasterholt vandingsmaskine.

En Fasterholt vandingsmaskine er garanti for driftssikkerhed

En Fasterholt vandingsmaskine er et dansk kvalitetsprodukt, der efter mange års løbende udvikling garanterer dig og dine marker en vandingsmaskine med høj driftssikkerhed. Fordi kvaliteten er en af de bedste på markedet, kan du foruden driftssikkerheden også forvente høj service og høj gensalgsværdi. 

Med en Fasterholt vandingsmaskine er du altså sikret en stabil maskine, god service og muligheden for en god værdi ved salg.

Hvad end du driver et mindre eller større landbrug, er der en Fasterholt vandingsmaskine til at hjælpe dig. Dette ses blandt andet i udvalget af slangedimensionerne, der er fra 90-125 millimeter og op til 850 meter, hvilket gør, at du kan få netop dén vandingsmaskine, der passer til dine behov.

Kontakt os for at vide mere

Hvis du har lyst til at vide mere om vores salg af brugt og nyt inden for maskineri, eller er du særligt interesseret i et gratis tilbud på en Fasterholt vandingsmaskine, skal du være velkommen til at tage kontakt til os. Dette kan du gøre på telefon 97 45 20 34 eller e-mail h.a.m@tdcadsl.dk.​

Haderup maskinforretning v Knud Erik Jensen

Nørregade 6

7540 Haderup

​CVR: 39132001

Tlf.: ​97 45 20 34​

E-mail:  h.a.m@tdcadsl.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end

4 anmeldelser på Google

Haderup maskinforretning

Nørregade

7540 Haderup

CVR: 29247137

Tlf.: 97 45 20 34​

E-mail:  h.a.m@tdcadsl.dk