Siden 1978

​Nye og brugte maskiner

​​Private og erhverv

Brugte landbrugsmaskiner til gode priser

​Vi hos Haderup Maskinforretning tilbyder et stort udbud af brugte landbrugsmaskiner til landbrug i blandt andet Holstebro, Herning og Haderup. Vi sætter en ære i ikke alene at stå for salg af brugte landbrugsmaskiner til en billig pris, men også at kunne levere reparation, service og vedligeholdelse af traktorer med mere til omegnens landmænd.

Vi udbyder foruden salg af brugte landbrugsmaskiner – såsom en brugt traktor – også renovering af motorer, kobling, bremser, transmissioner og hydraulik. Dette gør vi på baggrund af de mange års erfaring inden for salg og reparation af nye og brugte landbrugsmaskiner samt entreprenørmaskiner. Vi vægter ydermere at kunne give vores kunder gratis tilbud på alle disse ydelser.

Brugt traktor med sikkerhed for kvalitet

Hos Haderup Maskinforretning har vi et stort sortiment af brugte landbrugsmaskiner. Dette betyder, at leder du efter en traktor, vil vi kunne give dig et tilbud på både en ny eller brugt traktor. Vi har både traktorer med og uden frontlæsser billigt til salg i alle mærker og størrelser, og fordi vi løbende får brugte traktorer ind, er vi i stand til gennemgående at levere en vare i høj kvalitet.

Vores garanti for høj service gælder også, hvis du er på udkig efter entreprenørmaskiner, som vi ligeledes udbyder salg af, samt service og reparation på. En ting er sikkert: Mangler du nye som brugte landbrugsmaskiner, såsom en brugt traktor, har vi ved Haderup Maskinforretning et af de bedste sortimenter i landet.

​Hvis du søger efter brugte landbrugsmaskiner, så kontakt os

Vi udøver salg og servicering af brugte landbrugsmaskiner til små som store landbrug, og vil hellere end gerne hjælpe dig med dine behov på området. Tag kontakt til os på telefon 97 45 20 34, eller e-mail h.a.m@tdcadsl.dk - måske kan vi hjælpe med lige dét, du mangler. 

SKAL DU BRUGE EN NY ELLER BRUGT MASKINE?

Skriv til os og få find et tilbud som passer til dig. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Haderup maskinforretning v Knud Erik Jensen

Nørregade 6

7540 Haderup

​CVR: 39132001

Tlf.: ​97 45 20 34​

E-mail:  h.a.m@tdcadsl.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end

4 anmeldelser på Google

Haderup maskinforretning

Nørregade

7540 Haderup

CVR: 29247137

Tlf.: 97 45 20 34​

E-mail:  h.a.m@tdcadsl.dk